Satelliet TV

Het grote aanbod aan televisiezenders vraagt om perfect beeld en geluid. Natuurlijk gaat een gedegen advies aan de installatie vooraf. Ook voor het verbeteren van de beeldkwaliteit binnenshuis kunt u bij ons terecht.

CanalDigitaal

CanalDigitaal geeft de meeste HD (high definition) zenders door en heeft veel extra uitbreidingsmogelijkheden met themapakketten. Het signaal wordt door een schotel opgevangen en doorgestuurd naar een digitale ontvanger. Evema is excellent dealer van CanalDigitaal. Naast de abonnementen verzorgt Evema voor zakelijke en privé toepassingen de levering en installatie van de benodigde hardware.

Hardware voor schoteltelevisie

In onze showroom krijgt u een goed beeld van de schotels van onder meer Oyster, Visiosat, Triax, en van de ontvangers van M7, Philips en Rebox. Daarnaast zijn er ontvangers beschikbaar met een (ingebouwde) harddisk en een tweede tuner. Hiermee kunt u bijvoorbeeld naar RTL5 kijken terwijl u SBS6 opneemt en gebruik maken van Timeshift. 

Reparatie en onderhoud

Heeft u last van ruis of slechte beeldkwaliteit? Evema Beeld en geluid regelt de reparatie. En duurt het onverwacht langer dan een dag, dan krijgt u een leenontvanger mee. We leveren professioneel installatiemateriaal zoals retourbandversterkers, kabels, connectoren en aansluitmateriaal Van uitstekende kwaliteit en niet verkrijgbaar bij de bouwmarkt.

Wij maken graag kennis met u

Wilt u meer weten over de televisieoplossingen voor thuis? U bent van harte welkom in onze showroom op een tijd die u uitkomt, zonder afspraak. Of neem direct contact met ons op