Pro Audio

Wilt u sfeervolle achtergrondmuziek in uw hotel? Of moet het steviger en wilt u een geluidsinstallatie voor feesten en disco? Laat u dan door ons adviseren over de voordelen van professionele audiosystemen. Al dan niet draadloos en bijvoorbeeld volledig onzichtbaar. Wij realiseren maatwerk in toepassing, bediening en besturing

Vele toepassingen

Het geluid voldoet aan hoge verwachtingen van uw gasten en klanten. Denk eens aan een omroepinstallatie in uw fitnessruimte, sportruimte of kantoor. Al dan niet voorzien van een draadloze aansturing en headset. Maar ook in religieuze ruimten is een goed geluid onmisbaar om iedereen te bereiken.

Zelfs in grote fabriekshallen

U wilt dezelfde muziek en zenders in uw hele fabriekshal? Goed idee! Evema levert speciale geluidsinstallaties die alle medewerkers horen, zonder te overheersen. Aan te sturen door diverse mensen vanuit diverse ruimten. Daarmee biedt u nog betere arbeidsvitaminen aan uw medewerkers.

Veel ervaring en bekende klanten

Wij installeren en onderhouden ieder professioneel merk en aanvullende middelen als hospitality TV en presentatiemiddelen. Zo sluiten wij aan op bestaande kabelsystemen, satellietsignaal en antenne. Wat uw vragen, wensen of eisen ook zijn: altijd de oplossing voor u en uw omgeving.

Wij adviseren u graag

Wilt u meer weten over de audiosystemen? Of wilt u advies over hoe uw installatie beter te benutten. 
Neem contact met ons op