Draadloze presentatie middelen

Wilt u het geven van presentaties heel gemakkelijk maken? En dus geen conflicten meer tussen apparatuur en gedoe met stekkers. Denk dan aan draadloze overdracht van beeld en geluid van laptop naar beamers en beeldschermen. Geheel automatisch en met 4K kwaliteit en zelfs gecombineerd om meerdere weergevers te laten werken tot één supergroot beeld. Evema biedt geavanceerde oplossingen van compact en simpel tot zeer complete systemen. 

Groot gemak en bedrijfszeker

Vele vertegenwoordigers van bedrijven geven presentaties aan grote en kleine gezelschappen. Een grote zorg is het niet werken van benodigde presentatiemiddelen. Stekkers die niet passen of het niet herkennen van bronnen en software. Flinke stress en frustratie. Niet prettig zo vlak voor het geven van een presentatie. Met de draadloze oplossingen van Evema lost u dat op. 

Geen gedoe meer met losse kabels

Geen gedoe meer met losse kabels maar draadloos beeld en geluid versturen. Van uw PC of Mac versturen naar een beamer, LCD-scherm of Touch screen. Met deze draadloze gateway ontvangt u ook moeiteloos beeld en geluid. De apparatuur werkt op basis van Wifi en daarmee hebben aangesloten gebruikers ook gelijk toegang tot het internet. Dit zelfs zonder dat ze toegang hebben tot het netwerk van uw organisatie.

Eenvoudig omschakelen naar andere gebruikers

Sluit de presentatietool aan op uw beamer, TV scherm of LED(touch)scherm en uw gasten kunnen daarna draadloos met hun smartphone, tablet, PC, IPad of laptop verbinden. En dus hun presentaties geven. Eenvoudig omschakelen naar andere gebruikers door één druk op de knop.

Contact

Wilt u ook uw gasten deze geweldige service bieden? Neem dan contact met ons op

Evema Draadloos Presenteren


Vele mogelijkheden met WePresent

WepresentAansluiten Van Laptop Aan Beeldscherm Met We Present