Campercomfort

Wie is campercomfort?

Caravan-Camper comfort is een concept waarbij diverse installateurs en dealers zijn aangesloten verspreid door de hele Benelux. Deze installateurs en dealers dragen dit concept uit door als groep bepaalde categorieën installaties en artikelen u als kampeerder aan te bieden. U kunt er vanuit gaan dat u op deskundige wijze van advies wordt voorzien voor die categorie producten welke de installateur/dealer voert. U kunt dit zien d.m.v. de oranje buttons die vermeld staan bij elke installateur. (De uitleg van de oranje buttons vindt u bovenaan op de home page.)

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij kunnen u voorzien van o.a.:  accu's / zonnepanelen, satelliet systemen, airco systemen, beveiliging en elektrische fietsen. 

Elke installateur heeft ruime ervaring en/of cursussen gevolgd voor datgene hij aanbiedt. Voor accu's van Super B geldt o.a. dat er een training is gevolgd en bij satelliet systemen is jarenlang ervaring opgedaan van o.a. op- en inbouw van automaten. Tevens kunt u geadviseerd worden over een aan te sluiten TV abonnement, CanalDigitaal.

Contact

Wilt u weten hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op

Voor de site van CamperComfort klik dan hier