Schotelsystemen voor campers

Met de HD Recreatieset van CanalDigitaal ontvangt u Nederlandse televisie in heel West-Europa. En u betaalt alleen voor de periode van 21 maart t/m 21 september. Neem contact met ons op voor de actuele aanbieding.

Automatisch heel gemakkelijk

Met de automatische HD-satellietantenne en ontvanger heeft u overal beeld en geluid. Het werkt heel gemakkelijk. Alle belangrijke satellieten staan in het geheugen en worden met een druk op de knop gevonden. En dankzij de ingebouwde beveiliging klapt de schotel automatisch in zodra de motor wordt gestart. U kunt het niet vergeten.

Ook in zuidelijke landen

Er is ook een LNB met Skew en GPS-functie verkrijgbaar, zodat u ook in zuidelijke landen beeld heeft. En natuurlijk leveren wij ook een passende TV met 12 of 220 Volt aansluiting.

Montage en inbouw 

Wij verzorgen ook de montage en inbouw van de satelliet apparatuur, inclusief de antenne, ontvanger en televisie. U krijgt daarna instructie zodat u zelf eenvoudig onderweg de benodigde handelingen weet uit te voeren. Naast beeld en geluid oplossingen bouwen wij ook airco units voor camper en caravans in. u kunt ook bij ons terecht voor Canal Digitaal abonnementen, losse ontvangers en reparaties. 

Kom op afspraak

Wij geven u graag alle aandacht en werken daarom graag op afspraak. U hoeft dan niet te wachten en krijgt direct alle informatie die u wenst. Meer weten? Neem contact met ons op  

Bekend met CamperComfort? Nee, klik hier dan eens.

 

Recreatieset Canal Digitaal

Teleco Telesat Automatische Schotel Satelliet Antenne