Kabeltelevisie

Heeft uw gebouw nog geen kabelaansluiting en wilt u toch op meerdere televisies kunnen kijken? Denk dan aan een professionele CAI-installatie van Evema Beeld en Geluid. Informeer naar de vele interessante toepassingen met een breed aanbod voor iedere gast en gebruiker

Kabeltelevisie interessant voor iedere organisatie 

Professioneel gebruik van kabeltelevisie is van toegevoegde waarde voor uw organisatie. Denk bijvoorbeeld aan een fitnesscentrum waar sporters via meerdere schermen hun favoriete programma kijken. Of een school met in ieder lokaal een scherm met de combinatie van TV en eigen intern informatiekanaal. Er zijn vele interessante toepassingen met een breed aanbod voor iedere gast en gebruiker. Informeer bij Evema Beeld en geluid naar de voordelen voor uw organisatie.  

Evema heeft decennia lang ervaring met CAI

Wilt u een professioneel aangelegde CAI-installatie? Evema Beeld en Geluid heeft decennia lang ervaring in het aanleggen van professionele CAI-installaties. Zowel bij nieuwbouw en  vervanging van bestaande installaties. Daarnaast doen we onderhoud, uitbreidingen en beheer van installaties voor een breed scala van opdrachtgevers. 

Wilt u meer weten over de voordelen van CAI voor uw organisatie? Neem direct contact met ons op