Hospitality TV

Wilt u het zenderaanbod en volgorde beter afstemmen op uw gasten? Laat u dan door ons adviseren over de voordelen van hospitality TV. U bepaalt zelf de zenders en welke boodschappen u toont. Maar ook of internet mogelijk is. Hospitality TV is onmisbaar voor hotels, bungalowparken, ziekenhuizen, bedrijven en vergaderruimtes die meer service willen bieden.

Optimale werking

Evema Beeld en Geluid zorgt voor optimale werking van hotel TV. Het beeld voldoet aan hoge verwachtingen van de kijker. Toch hebben ze niet alle mogelijkheden; de toegang tot instellingen in het menu is beperkt. Ook het volume kan niet te hard worden gezet en de batterijen van de afstandsbediening zijn beschermd. Wij installeren en onderhouden uw systemen zodanig dat u altijd kunt rekenen op een optimale werking.

Zelfs TV in natte ruimte

U wilt televisie aanbieden in de badkamers? Goed idee! Evema Beeld en Geluid levert speciale waterdichte televisies voor badkamers. Daarmee biedt u nog betere service en informatie aan uw gasten. Zij zullen een opmerkelijke luxe ervaren die u onderscheidt van vele andere hotels. 

Veel ervaring en altijd een oplossing

Evema Beeld en Geluid is uw specialist met veel ervaring. Wij installeren ieder gewenst merk en passende techniek. Zo sluiten wij TV-systemen aan op kabelsystemen, satellietsysteem en antennenetwerken. Of bijvoorbeeld aan internetaansluitingen. Altijd de oplossing voor u en voor uw gasten. 

Wij maken graag kennis met u

Wilt u meer weten over de hospitality televisie? Neem contact met ons op